به گزارش وارک نیوز رضا رحمتی به تشریح چگونگی کاربرد، مصارف، مزایا و فواید اختراع خود پرداخت و اظهار داشت: در این اختراع انواع کنسرو و بستهبندی میوههای جنگلی ایران وجهان جهت تولید صنعتی و تجاری به ثبت رسیده است.
وی افزود: انواع کنسرو و انواع بستهبندیهای صنعتی میوههای جنگلی خدادادی جهت حذف و اصلاح چهار گروه اصلی غذایی و یک گروه متفرقه غذایی در ایران و جهان، جهت تجاریسازی جهانی به ثبت رسید.
این محقق و مخترع پلدختری گفت: با این اختراع میتوان پالایشگاههای میوهجات جنگلی ایران و جهان جهت تولید انواع مواد صنعتی مورد مصرف در صنعت افزودنیهای غذایی، داروهای گیاهی، آرایشی و بهداشتی و سایر صنایع مربوطه را احداث کرد.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر مصرف انواع ظروف بستهبندی، برای نخستین بار در جهان درصدد تولید انواع ظروف بستهبندی شیشهای ۲ جداره ضدضربه با فناوری نانو و هوشمند جهت تولید محصولات انحصاری بلوط هستم.
رحمتی به عناوین حاصله در رابطه با قسمت اول زمینه فنی اختراع کنسرو بلوط اشاره کرد و افزود: بهینهسازی فرمولاسیون تولید کنسرو بلوط و بررسی خواص تغذیهای، فیزیکی، شیمیایی و حسی، قبل و بعد از فرایند پاستوریزه و استریلیزه با استفاده از دستگاه Gc_MS معیار سنجی میشود.
این مخترع پلدختری گفت: قسمت دوم زمینه فنی اختراع تحت عنوان، بهینهسازی فرمولاسیون تولید کلیه انواع کنسروها و بستهبندیهای محصولات جنگلی ایران و جهان و بررسی خواص تغذیهای، فیزیکی، شیمیایی و حسی قبل و بعد از فرایند پاستوریزه و استریلیزه با استفاده از دستگاه Gc_MS جهت ارزشیابی این محصولات است.
رحمتی خاطرنشان کرد: این محصولات شامل انواع بستهبندی ترکیبی شیر بلوط، شیر عسل بلوط و …سایر محصولات شیری است.
این مخترع پلدختری به کنسرو میوه بلوط به همراه غلات اشاره کرد و گفت: از آنجا که میوه بلوط به دلیل فیبر بالایی، خاصیت سیرکنندگی، دارا بودن اسیدهای چرب غیراشباع فاقد کلسترول بوده و پتاسیم آن ادرارآور است در مجموع مصرف انواع بستهبندی ترکیب آن با گروه غلات خواص زیادی دارد.
وی بیان داشت: ترکیب بلوط با غلات، به دلیل میزان بالای اسید اولئیک به میزان حدود ۵۷% و به عبارتی بالا بودن میزان اسید چرب غیر اشباع، ضد بیماریهای قلبی عروقی و ضد سکتههای قلبی و مغزی و ضد دیابت نوع ۲ است.
رحمتی تصریح کرد: میوه بلوط حاوی مقادیر بالای فیبر و کربوهیدراتهای پیچیده است و قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش میدهد که از جمله تولید و بستهبندی انواع غذاهای مرتبط با صنعت غلات جهت مصرف در قالب سایر محصولات بستهبندی شده است.
این محقق لرستانی گفت: با توجه به دلایل علمی بالا و مشابه پس از اخذ مجوزهای قانونی از سازمان ملی استاندارد و استانداردهای جهانی و ایزو، HAccP و سازمان بینالمللی استاندارد نسبت به تولید محصولات و بستهبندیهای تولید شده و تجاریسازی در قالب امتیازات اختراع اقدام خواهم کرد./فارس
دیدگاه ها (0)