آخرین اخبار » اجتماعی » اخبار » اخبار ویژه » گردشگری
کد خبر : 4207
پنجشنبه - ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۸

اعتبارات ساماندهی قلعه فلک الافلاک به صورت ملی پرداخت می‌شود

استاندار لرستان گفت: اعتبارات ساماندهی قلعه فلک الافلاک به صورت ملی پرداخت می‌شود

به گزارش وارک نیوز، سیدموسی خادمی در جلسه شورای اداری ضمن تشکر از عملکرد ستاد سفرهای نوروزی استان اظهار داشت: با توجه به افزایش ۳۷ درصدی گردشگران و مسافرین از حیث رضایت‌مندی و خدمات، کاهش تلفات و تصادفات جاده‌ای و برقراری امنیت مسافرین در ایام نوروز شاهد اتفاقات مهمی بودیم و موفقیت‌های چشمگیری به دست آمد که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه افزود: البته این همه کار نیست بلکه یک نشانه است که نمی‌توان به عنوان یک پدیده دائمی از آن یاد کرد، این اقدامات نشانه این است که تعامل و همراهی بین تمام ارکان و دستگاه‌های اجرایی به وجود آمده و نشان می‌دهد که می‌توانیم کارهای بزرگتری را نیز انجام بدهیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه ظرفیت‌های استفاده نشده‌ای در بین ما وجود دارد که اگر آنها را فعال کنیم بیش از این می‌توان کار کنیم، تصریح کرد: در این چند روز اخیر بدون اینکه پولی اضافه شود، جاده‌ای ساخته و کار سخت‌افزاری انجام داده باشیم، تنها با اقدامات نرم‌افزاری و سیستمی و همگرایی و تعامل بیشتر توانستیم منابع و امکانات موجود را بهره‌ورتر و بهتر استفاده کنیم.

وی با تاکید بر سیستمی کار کردن در استان ادامه داد: با استفاده از عنصر همگرایی و ظرفیت‌های موجود می‌توانیم بهره وری را افزایش داده و خروجی خوبی داشته باشیم و کارهای بالاتری را در استان انجام بدهیم.

خادمی شهرداری، هلال احمر و نیروی انتظامی را در قالب یک سیستم تشریح کرد و گفت: همکاری و همگرایی این سه نهاد خروجی بزرگتری خواهند داشت و این علامت را در نوروز امسال گرفتیم که باید بیشتر از این ظرفیت استفاده کرد.

وی لرستان را استانی دارای ظرفیت بالای گردشگری دانست و افزود: بخش مهمی از اقتصاد استان باید در قالب گردشگری تعریف شود چراکه لرستان دارای استعداد و سقف گردشگری بالایی است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه باید بیش از تاکید بر اعداد و ارقام به خروجی نرم‌افزاری کار توجه داشته باشیم، بیان داشت: در این مدت دستگاه‌ها به خوبی پای کار آمدند؛ امیدواریم این همکاری و تعاملات بیشتر شود و این فرایند ادامه پیدا کند.

مقام عالی استان با بیان اینکه طی سال گذشته توفیق خوبی در بودجه سال ۹۷ با همکاری و هماهنگی نمایندگان مردم در مجلس حاصل شد که باید از این ظرفیت و سرمایه به خوبی در استان استفاده کرد، اظهار داشت: تعدادی از پروژه‌های مسدود شده استان تامین اعتبار شد و بودجه خوبی جهت ساماندهی قلعه فلک‌الافلاک بعد از دو دهه درنظر گرفته شده است. همچنین سد بختیاری نیز در شورای اقتصاد فاینانس آن تایید و به تصویب رسید، نیروگاه بنیاد مستضعفان که منابع ارزی آن حل شد و سد معشوره که منابعی برای آن در نظر گرفته‌اند و این‌ها تنها بخشی از کارهای مهم مانده از چندین ساله استان بوده که در این فاصله زمانی کم حل شده و روی روال عادی افتاده است.

وی در ادامه افزود: اعتبارات ساماندهی قلعه قرار است به صورت ملی پرداخت شود و سپاه نیز علی‌رغم اینکه قرار است تا مهر ۹۸ حریم آن را تخلیه کند سعی دارد تا سه ماهه اول سال ۹۸ به تعهدات خود عمل کند که این اتفاق بزرگی است.

خادمی سال ۹۷ را از چند جهت استثنایی دانست و با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری و شعار سال که حمایت از کالای ایرانی است، تصریح کرد: بحرانی‌ترین متغیر ما در کشور اشتغال بوده و همه به این راه حل رسیده‌ایم، بنابراین باید تمامی نیروها همگرا شوند تا با تقویت تولید داخل و حمایت سرمایه‌گذاری این مشکل را حل کنیم.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید داخل صرفا به معنی خرید آن نیست، افزود: بخشی که به عهده مصرف کنندگان و ترجیح محصولات داخلی است و بخش دیگر از این شعار نیز متوجه تولید کنندگان داخلی است که باید کالایی در شان مردم ایران تولید کنند تا این اتفاق بیافتد.

استاندار لرستان با اشاره به ویژگی دوم سال ۹۷ که چهلمین سال و بلوغ انقلاب اسلامی است، خاطر نشان کرد: باید برنامه‌های مهمی در کشور اجرا شود و هر دستگاهی علاوه بر کارهای معمول و متداول خود باید برنامه‌ ویژه‌ای برای چهلمین سال انقلاب داشته باشند.

خادمی گفت: رئیس جمهور در ادامه فرمایشات رهبری امسال را تحت عنوان سال نشاط اجتماعی نامیده چراکه نشاط اجتماعی مکمل تولید و اشتغال و اقتصاد است و جامعه مرده و ناامید نمی‌تواند مشکل اقتصاد و اشتغال را حل کند.

وی در ادامه افزود: معتقدم سال جاری دولت درگیر مسائل انتخاباتی خاص و یا مشکلات اولیه خود نیست بلکه تثبیت شده برای همین می‌توان به عنوان یک فرصت خوب در سطح استان و ملی از آن استفاده کرد و با وحدت و همکاری بیشتر مبتنی بر تعامل اقدامات بزرگتری انجام داد و یک گام به جلوتر برویم.

مقام ارشد استان به پیگیری ردیف‌های ملی و بودجه‌های متفرقه توسط مدیران استان تاکید کرد و بیان داشت: از وظایف اصلی مدیران پیگیری اعتبارات از ردیف‌های ملی و متفرقه در وزارت‌خانه‌های مربوطه است و در کنار آنان مجموعه استانداری و نمایندگان مردم استان در مجلس نیز از آنها کمک و پیگیری خواهیم کرد. البته بر اساس گزارش سال قبل فعالیت‌های خوبی انجام گرفته که باید بیشتر تلاش کنیم.

وی به تشکیل هر چه سریع‌تر کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها برای توزیع اعتبارات تاکید کرد و افزود: دستگاه‌ها پیش نیازهای خود را آماده کرده و به فرمانداری‌ها و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارائه دهند، همچنین جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستا‌ن‌ها را باید طی چند هفته اخیر برگزار کرد.

استاندار لرستان با ابراز تاسف از اینکه برخی پروژه‌ها در شهرستان‌ها اعتبار داشتند اما عملیات اجرایی آن شروع نشد در صورتی‌که می‌توانستیم پول آن را برای نهایی کردن طرح‌های نیمه تمام دیگری هزینه کنیم تا هر چه سریع‌تر نهایی شوند، تصریح کرد: امسال باید طرح‌هایی که نیمه‌تمام باقی مانده‌اند را تعیین تکلیف کرد، ایستگاه‌های پمپاژی که از سال ۸۲ آغاز شده‌اند و پروژه‌های راهسازی که وجود دارند و نیمه‌کاره مانده‌اند امسال باید با برنامه‌ریزی مناسب آنها را به نتیجه برسانیم.

وی با بیان اینکه همچنان در حوزه آب مشکلات جدی داریم و باید سهم خود را از طریق پمپاژها بدست آوریم، گفت: سازمان امور آب و جهاد کشاورزی باید تلاش کنند سهم آب استان را از طریق پمپاژهای رودخانه‌های موجود بگیرند تا زمین‌های کنار رودخانه که بیشتر دیم هستند به آبی تبدیل کنیم.

خادمی با بیان اینکه برخی از مشکلات را باید با مدیران دستگاه‌ها مطرح کرد تا بتوان نسبت به حل آن اقدام شود، گفت: توقعات را باید متناسب منابع و امکانات تنظیم کنیم، نیازها زیاد است و فاصله آنچه که هست با آنچه که باید باشد زیاد است برای همین امکاناتی که در اختیار هست را متناسب با منابع و اعتباراتی که وجود دارد تنظیم کنیم.

مقام ارشد استان با اشاره به اینکه نظارت بر کار مدیران اجرایی حق نمایندگان مردم است، اظهار داشت: ما با همکاری نزدیک این نظارت را به رسمیت می‌شناسیم اما این نظارت نباید به دخالت تبدیل شود.

استاندار لرستان تاکید کرد: مدیر وقتی که انتخاب شد دیگر انتخاب نیروها در حوزه مدیریت به عهده وی بوده بنابراین مسئول اتفاقات در آن حیطه مدیر آن دستگاه است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مردم عادت کرده‌اند کارهایی از نمایندگان بخواهند که در حوزه وظایف آنان نیست، تصریح کرد: باید بحث‌های فرهنگی را در این زمینه تقویت کنیم.

دکتر خادمی با اشاره به اینکه نمی‌توانیم بخش خصوصی را اجبار به سرمایه‌گذاری کرد، گفت: سرمایه گذار پروژه پتروشیمی کوهدشت منصرف شده و نباید اجازه بدهیم که امکانات آن جابجا شود و اگر تسهیلاتی گرفته حق انتقال آن‌ها را ندارد اما می‌توان این طرح را با پروژه و سرمایه‌گذار دیگری جابجا کرد.