آخرین اخبار » اجتماعی » اخبار » اخبار ویژه » اقتصادی
کد خبر : 3240
پنجشنبه - ۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶

لزوم تعیین تکلیف صدر فولاد تا دو ماه آینده/۱۳ پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چگنی در حال اجراست

استاندار لرستان به لزوم تعیین تکلیف صدر فولاد تا دو ماه آینده تاکید کرد.

به گزارش وارک نیوز سید موسی خادمی عصر امروز در جریان بازدید از شهرستان چگنی در جمع خبرنگاران بیان کرد: تعدادی از پروژه‌های عمرانی و اقتصادی این شهرستان مورد بازدید قرار گرفت که طی آن ساختمان اداری کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز با مساحت ۱۱۰۰ مترمربع به بهره‌برداری رسید.

 

وی به ایستگاه پمپاژ آب این شهرستان اشاره کرد و افزود: قرار است ۱۷۰۰ هکتار از اراضی منطقه توسط این ایستگاه آبی شوند که متاسفانه از سال ۸۲ کار ساخت آن متوقف شده است؛ در بازدید امروز مقرر شد که تا سال زراعی جدید یعنی حداکثر ظرف شش ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

 

استاندار لرستان عنوان کرد: از جمله طرح‌های در دست اقدام شهرستان پروژه‌های بهداشتی- درمانی بوده که در این راستا حدود ۱۳ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان در منطقه تعریف شده که برخی از آنها مورد بازدید قرار گرفت، شش مورد از این طرح‌ها خانه بهداشت هستند که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و امیدواریم در آینده به بهره‌برداری برسند.

 

این مسئول  به جاده بین دو شهر دوره و ویسیان اشاره کرد و بیان داشت: این جاده راه ارتباطی است که منطقه را به محور اصلی خرم‌آباد- دوره متصل می‌کند؛ طول مسیر هشت کیلومتر بوده که شش کیلومتر آن زیرسازی شده و مابقی در حال انجام است، این جاده نیازمند اعتبار بوده چراکه از پروژه‌های خوبی است که باید انجام شود.

 

خادمی بیان داشت: بخشی از جاده چهاربانده پلدختر- خرم‌آباد از محدوده  شهرستان چگنی عبور می کند، این طرح نیز با اعتباری حدود ۷۰ میلیارد تومان از مرداد امسال شروع شده و پیشرفت خوبی نیز داشته،  قریب به ۲۴۰۰ متر تونل در این محور تعبیه شده که کار سنگینی بوده و در بخش‌های مختلف شروع شده است.

 

استاندار لرستان به بازدید از کارخانه صدر فولاد نیز اشاره کرد و اظهار داشت: این مجتمع روی کاغذ آماده حرکت بوده و بازار قطعات فولادی نیز مناسب است اما مشکلاتی دارد که با سرمایه‌گذار و مالک مذاکراتی در این رابطه خواهیم داشت تا بتواند آنها را حل کند، این کارخانه باید شمش وارد کرده و میلگرد به بازار عرضه کند؛ اگر راه‌اندازی شود طرح توسعه نیز دارد که باید آن را حمایت کرد تا فرآیند ذوب را به نورد اضافه کنیم.

 

 

وی خاطرنشان کرد: به عنوان تسهیل کننده به این کارخانه فرصتی دو ماهه داده‌ایم تا مشکلات خود را حل و فعالیتش را آغاز کند. اگر این زمان بگذرد و کاری نکند روش‌های دیگری را پیگیری خواهیم کرد، امیدواریم سرمایه‌گذار طرح بتواند طی این مدت مشکلات واحد را مرتفع کند.